Nattblogg..

ja klockan är mycket.. och jag kan inte sova, jagär skit trött men somnar inte...

idag såg jag min farmor när vi var ute och gick.. tio meters avstånd idag.. hon tittade så och jag ångrar att jag inte ropade nåt till henne.. det kanske är svårt att klämma ur sig något till en människa man inte har träffat på 13 år.. till en människa man inte vet om den bryr sig om en..?! är jag kanske fortfarande den lilla vilsna flickan?
sist jag såg henne var på öb... jag gick alldeles förbi, en halv meter ifrån, hon stirrade på mig när jag stod i kassan, kände hon igen mig? jag kände hennes blickar slet tag i hjärtat och jag fick liksom knippa efter andan.. jag började må illa när jag tänkte tanken att jag fick lov att gå förbi henne för att kunna komma till flyttkartongerna jag hade köpt..
är detta bara en fas eller har man börjat sakna den människa som lämnade en ledsen och vilsen tös bakom sig?
"jag ska bara mata katten" stängde dörren och kom aldrig mer tillbaka..? tanten som alltid bott knappt 3 kilometer ifrån mig.. ? hur kan man kunna ha på sitt samvete att en liten flicka som ser upp till sin farmor så stort bara lämnas?
jag har alltid trott att människan skulle komma tillbaka dagen efter, okej inte idag men hon kommer i morgon...varför kommer hon aldrig?........ibörjan var jag jätteledsen och grät efter henne... men efter 13 år så tar tårarna slut..
jag kommer alltid att tycka att min farmor är den vackraste kvinna som någonsin vandrat på denna jord...jag orkar bara inte vänta längre.. och ni kan aldrig fatta hur mycket jag saknar denna svikare.. för hur än det är så har hon svikit oss flickor.. som så vackert har setat och väntat på henne...
jag vet att det är skit att jag ska skriva om det här, här i bloggen.. men vem ska jag annars utagera mig på?!

ikväll/natt har jag kollat påen film, Åter till Cold Mountain.. den var bra.. jag grät på slutet, men det var säkert för att jag var så trött :P haha
åhh vad jag tycker att Renée Zellweger är bra.. alla filmer hon gör är hon bäst...




åh det är någon jävla moppetönt som står någonstanns och "bränner däck" klockan 2 på natten, jag har god lust att leta upp fanskapet och knäa upp pungen i pannan på han/hon/den/det......

jahapp....

jag har väl inte så mycket mer att tillägga.. mer än att jag kanske ska glo på en till film? eller...jag fattar inte att jag sover så dåligt på ett jobb.. och speciellt idag då det har varit cirkus hela dagen.. ?!

God natt mina läsare...