Fredag!!

= Fredagsmyyyyys!!

Okej ola. han ringde och mådde skitdåligt och jag sa att han skulle komma heeeeeeeeeeeeeeeeem!! Men killar lyssnar ju fan aldrig.. nu har han varit pigg och frisk skitlänge så det är väl hans tur att bli dålig.. jag tycker så jävla synd om honom för när han blir sjuk så blir han SKITSJUK!
:( Kom hem nu älskling så att det inte blir värre!! jag vet att du läser min blogg så kom heeeem!.
Tänk oom du har fått svininfluensan :P

Idag kommer min kära mormor och ska bo här över helgen..superskoj :)

jag och emma bakade igår! Sjukt fina bullar och checka in den här:
Vi är väldens bästa bagare hihi..


Den var jäääävligt god ska jag tala om för er! :)
haha.. mamma och pappa kom hit och fikade med oss..:) Mys..


hmm.. har faktiskt bestämt en sak... har tänkt på det jättelänge..
Jg vet absolut inte hur jag ska formulera det här för jag vet att det finns folk som blir skitsura..
men det är mitt beslut..

Jag ska sluta läsa bloggar jag blir ledsen av.. Saker som folk skriver, saker som man tar åt sig av.. och saker som SÅRAR.. Jag menar man måste ju kunna vara vänner fast man inte vill läsa ens blogg? eller?
Det finns 3-4 bloggar som jag läser som jag blir rätt ledsen över.. men så är det.. jag tänker fan inte ta åt mig längre.. jag gör fan inge fel.. om det är nåt folk stör sig på säg det till personen istället för att skriva i någon jävla blogg..jag menar när jag skriver här och har ett antal läsare så kanske alla funderar på vad eller vem det är som har gjort mig nåt.. varför ska man det? Det som handlar mellan två- tre personer bahöver ju inte alla i hela sverige veta om? Onödig information! Och då är det ju klart att man blir ledsen och undrar vad man gör.. och så handlar det inte ens om en själv?! Nej..
Som sagt.. jag tänker läsa bloggar som gör mig glad istället för ledsen!
Och vänner, det kan man fan vara ändå!

men från det ena till det andra..

ihelgen kommer det bli en mysig helg!
Med mormor, mig och älskling..
Jag tänkte vi skulle fixa plankstek i morgon, och i morgon är det snöskoternsdag! och på söndag oxå.. ska försöka hitta på mig en ny hjälm.. som passar bättre på mitt lilla huvud.. har en på tok för stor just nu.. fast jag har mössa på mig under så är den för stor..och det funkar fan inte i längden..:P så pappa ska få köpa min gamla hjälm så ska jag försöka hitta mig en ny.. :)

Sen på lördagen ska vi ner till graven och tända ljus, och det ska vi göra i minneslunden också..
Det är jobbigt sånt här.. massa äldre tankar kommer upp.. har ju haft det ganska jobbigt.. och det är så mycket man bara hade velat skrivit, bara öppna portarna och släppa ut det.. men en del avmig säger att jag inte ska det..
Ni kan aldrig fatta hur det känns inom en.. när man står där med tårarna i ögonen och hellst av allt just då vill slänga sig i älven.. Det är som att någon äter upp en inifrån..
Dessa du vet vad jag pratar om.. <3 och det är skönt att ha en vän att dela så mycket med.. med en vän som man vet man kan prata med.. Jag älskar dig gumman! Du är som en andra halva.. och det kommer du alltid att vara! Vi är oslagbara<3

Det här blev ett ganska långt inlägg och jag har så mycket mer att skriva..
men jag tänker inte göra det.. jag har andra saker för mig..

Ha en bra dag nu alla.. så hörs vi av..:)