Tisdag.

Idag har vi inte gjort något speciellt. varit ute och gått i regnet.
så jävla tråkigt..
jag börjar bli sjuk också, vill verkligen inte det då jag och sophie ska till gävle i helgen på Ladies night!
Men jag åker nog oavsett. skiter i om jag ser ut som en zombie!

Ikväll har vi varit i färnäs mest, det är så himla tråkigt att vara ensam hemma här..
det känns inte som att man har samma tid med varandra lägre.
han jobbar och jobbar.. gör han inte det så är han någon annanstanns och skruvar med nåt..

jag jobbar och jobbar med leo, han är inne i en sån här period då det kliar i hans tänder, och ska till att byta dem, så han bits ganska mycket. och det är väldigt psykiskt jobbigt tycker jag, ibland känns det som att det är jag som gör något fel, jag vet ju att det inte är mitt fel men det kan ju kännas så ändå när man hela tiden har en krokodilsgap runt ens arm. Jag vill absolut inte ha en problemhund senare så jag visar vem som bestämmer, men sedan får man också tänka att det bara är en valp..
detta är en sak som är väldigt jobbig när man är själv med honom, han är inte riktigt rumsren än och det händer lite olyckor ibland men man ska ju inte begära så mycket mer av en 12veckors valp. han gör det jättebra ändå!
Men som sagt det vore skönt omman iallafall vore två på kvällarna..
jag är ensam med han nästan jämt. jag har lagt upp mig på mer jobb nu för att komma igång.
ibland känns det bara så skönt att komma iväg ensam utan varken ola eller leo, bara vara med en kompis eller något.. jag tror att jag behöver det ibland, bara få tänka på annat...
jag sover knappt något på nätterna längre, jag har ingen hunger så jag har fuskat jättemycket med att äta.. jag har helt enkelt ingen lust att äta något.. jag vet inte varför.. men jag antar att jag känner mig lite stressad.. allt det här med jobb. jag måste jobba mera, jag måste uppfostra leo så gått det går, hålla hemmet rent och fint (jag tror jag har lite baskeluskrädsla) förra veckan damsög jag och torkade golven 3-4ggr..

Imorgon ska jag till sjukgymnasten. så skönt. det har låst sig lite i ryggen igen känns det som.. + min nacke som aldrig vill bli bra..
leo får följa med och vara i bilen..

Häromdagen var jag och dessa ute och plockade sjukt mycket kantareller, fett skoj! :) Älskar´t!

ha en bra kväll hönni, nu har jag babblat klart om lite halvointressanta skitsaker!

So long suckers!